Prodajni asortiman čine perike i umetci

Prodajni asortiman kompanije Moja Perika čine perike i umetci, kao i sredstva za održavanje i negu, koja ipak spadaju u sekundarni deo, ali jako bitan. Firma “Moja perika” osnovana je 2016 godine u Beogradu, opština Novi Beograd, Srbija. Našu osnovnu delatnost čini prodaja perika i umetaka. Trenutno smo fokusirani na perike i umetke izrađene od sintetičke kose, koji su dosta jednostavniji za održavanje, a u isto vreme imaju sjajan odnos cene i kvaliteta. Suština je da naš prodajni asortiman čine perike čije je korišćenje pogodno u medicinske svrhe, kao i umetci za kosu i razne vrste ekstenzija, koje proizvodi izuzetno poznati nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille. Proizvodnja svih dodataka koji imaju ulogu da zamenjuju prirodnu kosu, je osnovna delatnost ove kompanije.

Perike i umetci – tradicija i vrhunski kvalitet Ellen Wille

Kompanija Ellen Wille ima jako dugu tradiciju i prepoznatljiv imidž u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom. Dizajnerka Ellen Wille je 1967 godine otvorila malu prodavnicu perika u Frankfurtu na Majni. Tokom narednih godina, posao je rastao, kao i potražnja za njenim proizvodima. Uskoro su umetci za kosu i razne vrste drugih ekstenzije pronašle svoje mesto u proizvodnom programu. Osamdesetih godina prošlog veka, zbog velike potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu prerasla je u kompaniju, pa je morala biti preseljena u veće prostorije u Schwalbach-u, mestu koje se nalazi zapadno od Frankfurta. Veliki broj raznih modela, izrađen u vrlo suptilnim nijansama boja, počeo je da privlači pažnju i van granica Evrope, tako da je posao nastavio sa širenjem. Kao i prodajni asortiman.

Perike i umetci – kolekcije

Perike se nalaze u više raznih kolekcija i svaka je namenjena određenoj kategoriji žena, u zavisnosti od godina, afiniteta i dizajna. Takođe, odnos cene i kvaliteta, čini da svaka kolekcija perika ima nešto pristupačnije modele, kao i malo luksuznije.
Kolekcije perika su: HairPower, Perucci, Changes, Raquel Welch, HairSociety, kao i Power Pieces koje čine umetci za kosu.
Svi proizvodi su kontrolisani u Nemačkoj, i proizvođač ih deklariše kao perike čije je korišćenje pogodno u medicinske svrhe. One su namenjene osobama koje imaju zdravstvene probleme koji prouzrokuju delimično ili potpuno opadanje kose. Svi proizvodi su napravljeni da pružaju izuzetan komfor prilikom nošenja. Bitno je naglasiti prednosti perika koje su izrađene od sintetičke kose: vrhunski dizajn, postojanost oblika i boja (uz adekvatno održavanje), jednostavnost tokom nameštanja i nošenja, kao i odličan odnos cene i kvaliteta. Perike koje se nalaze u našem asortimanu izgledaju verodostojno, diskretne su i pouzdane!

Zakažite probu!

Dođite i uverite se u kvalitet perika i umetaka! Molimo vas zakažite dolazak na 064/1700780 kako bi ste odabrali savršenu periku za sebe!

Changes

Kolekcija perika

Hair Power

Kolekcija perika

Perucci

Kolekcija perika

Hair Society

Kolekcija perika

Top Power

Tupei i umetci

Raquel Welch

Kolekcija perika

Ellen’s Headwear

Turbani, marame i kape

Ellen Wille nega

Set za negu