Perike HairPower

Kolekcija perika

Raznovrsne perike “HairPower” kolekcije

Raznovrsne perike “HairPower” kolekcije u velikoj ponudi čine deo prodajnog asortimana kompanije Moja perika iz Beograda. Ova ponuda je  interesantna za žene u najboljim godinama. Kompanija “Moja perika” je osnovana 2016 godine u Beogradu, Srbija. Osnovna delatnost je prodaja raznovrsnih perika i raznih drugih dodataka za kosu. Prodajni program čini veliki asortiman perika čije je korišćenje pogodno u medicinske svrhe, kao i tupea i umetaka za kosu koje proizvodi renomirani nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille. Proizvodnja, kao i prodaja perika, tupea i umetaka je suština poslovanja ove kompanije.

Tradicija i kvalitet raznovrsnih perika Ellen Wille

Ova kompanija ima dugu tradiciju i prepoznatljiv kvalitet u izradi raznovrsnih perika. Gospođa Ellen Wille je 1967 godine otvorila malu prodavnicu perika u Frankfurtu na Majni. U narednim godinama, posao se širio, kao i potražnja za perikama. Uskoro su umetci za kosu i razne vrste ekstenzija ušle u proizvodni program. Krajem osamdesetih, zbog ogromne potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu postala je kompanija (GmbH) i preseljena je u veće prostorije u Schwalbach, zapadno od Frankfurta. Zbog raznovrsnih modela i suptilnih nijansi, kao i velikog asortimana perika, one  su postale privlačne širom sveta i poslovanje je nastavilo da raste. Umetci za kosu, takođe, postaju sve značajniji deo posla.

Ponuda perika iz kolekcije “Hairpower“

Raznovrsne perike “HairPower” kolekcije od 2005 godine predstavljaju glavni deo prodajnog portfolia kompanije Ellen Wille. Svetski bestseler, uvek popularna “HairPower“ kolekcija raznovrsnih perika predstavlja modele visoke klase koji čine da se osećate sjajno svaki dan. Vešto oblikovane i stilizovane frizure u velikoj paleti prirodnih boja i vrhunskog kvaliteta su upravo ono što možete da očekujete od kompanije Ellen Wille!

Raznovrsne perike “HairPower” kao rešenje problema

Sve raznovrsne perike “HairPower” kolekcije su prošle kontrolu kvaliteta u Nemačkoj, i kompanija Ellen Wille koja ih proizvodi, ih deklariše kao perike čije je korišćenje pogodno u medicinske svrhe. Njihova misija, kao proizvođača velikog asortimana perika je da stvori savršene proizvode prelepog dizajna, izvrsne perike koje su izuzetno udobne za nošenje, a ujedno i savršene frizure! Sve perike izrađene su tako da obezbeđuju maksimalan komfor prilikom nošenja.
U estetskom smislu ove perike od sintetičke kose se ne razlikuju od perika napravljenih od prirodne kose. One imaju regulatore veličine i odgovaraju svakom obimu glave, ne izazivaju kontraindikacije i jednostavno se postavljaju! Regulatori veličine lako se podešavaju i za samo nekoliko sekundi podesićete veličinu da odgovara vašim potrebama!

Raznovrsne perike “HairPower” proizvođača Ellen Wille izgledaju verodostojno, diskretne su i pouzdane! Lake su za održavanje. Dođite i odaberite model za sebe!