Tupei i umeci

Top Power i Power Pieces

Tupei i umeci za bolji volumen vaše kose

Tupe kao savršeno praktično rešenje za smanjen volumen kose

Kompanija Moja perika u svom prodajnom asortimanu nudi kolekciju tupea koji predstavljaju rešenje za problem sa delimičnim gubitkom kose. Tupei danas pokrivaju bilo koji deo glave u zavisnosti od toga gde nedostaje kosa tako da se svaki nedostatak može sakriti, bilo da je reč o potiljku ili o prednjoj strani glave iznad čela. Ukoliko se ne radi o potpunom gubitku kose, tupe predstavlja najbolju alternativu za perike. Kolekcija tupea i dodataka za kosu u našoj ponudi objedinjuje modele svih tipova kose, dužina i boja od renomiranog nemačkog proizvođača. Bilo da tražite kratak ili dug tupe, trendi ili bezvremensku frizuru, u našem asortimanu u svakom trenutku možete pronaći model tupea koji odgovara vašim kriterijumima. Vrhunski u svakom pogledu. Otkrijte kompletan izbor naših elegantnih dodataka za kosu vrhunskog kvaliteta.

Naša firma prodaje dodatke za kosu kompanije Ellen Wille iz Frankfurta, koja se bavi proizvodnjom perika od 1967 godine. Shodno željama i potrebama kupaca, razni dodaci, tupei , turbani, kape i ekstenzije postaju stalni deo proizvodnog i prodajnog asortimana. Konačno, ovi proizvodi postaju i modni detalj, a ne samo zdravstvena potreba.

Tupei – rešenje za volumen kose, ali i idealni modni dodatak

Zahvaljujući usavršenoj tehnologiji izrade tupea, korisnici ovih dodataka nisu organičeni samo na striktno medicinsku estetiku. Naši tupei upotpuniće i obogatiti vaš stil po izuzetno pristupačnim cenama. Modeli koji se nalaze u našoj ponudi prilagođeni su različitim tipovima nedostatka volumena, uz praćenje potreba tržišta i konstantno stilsko unapređivanje koje prati sve najnovije trendove.

Svestranost je jedna od glavnih karakteristika ove kolekcije. Šta bi ste više voleli? Da imate rešenje koje je momentalno spremno za nošenje ili za prilagođavanje prema različitim potrebama? Vrhunska snaga omogućava novi izgled u tren oka, kao i individualno prilagođene stilove.

 

Umetak i ekstenzije za kosu za brzu i laku transformaciju

Umeci i ekstenzije postaju sastavni deo svakodnevnice žena koje imaju problem sa volumenom i nedostatkom kose, ili koje žele da prikriju nedostatke kvaliteta sopstvene kose. Umetak za kosu u vidu repa čini savršeni vizuelni efekat koji nadopunjuje nedostatak vaše kose, a u isto vreme, čini da se osećate sigurnije i sa više samopouzdanja – promena koja dobija novi značaj sa firmom Moja perika iz Beograda. Osetite iskustvo nove snage za vašu kosu sa kolekcijom umetaka koja je pažljivo odabrana od renomiranog nemačkog proizvođača umetaka i tupea.

Jednostavno nameštanje umetka na klipse

Firma Moja perika u prodajnom asortimanu nudi umetak za rep raznih dužina – pletenica, kao i umetak koji imitira šiške. Pomoću ovih proizvoda, dobijate veći volumen i mnogo raznovrsnih mogućnosti da se napravi promena vaše frizure. Za samo nekoliko sekundi možete povećati volumen vaše kose ili dobiti potpuno novi izgled. Sa velikom paletom boja, lako možete pronaći odgovarajući umetak za vašu nijansu kose i napraviti frizuru za sve prilike. Ovi umeci se lako postavljaju uz pomoć klipsi koje su prišivene i delom kose koji se omotava oko umetka. Umetak na klipse predstavlja jedan od najpraktičnijih sistema nadograđivanja kose. Najbolje od svega jeste što su naši umetci i ekstenzije za kosu dostupni u različitim nijansama, kako bi se savršeno uklopili sa prirodnom nijansom vaše kose. Vaš umetak se može održavati nezavisno od redovnog pranja vaše kose. Ovi umeci se mogu češljati i prati šamponom za perike proizvođača Ellen Wille koji su napravljeni za pranje perika i umetaka od sintetičke kose.