/Servisiranje perika
Servisiranje perika2021-05-10T19:06:30+00:00

Servisiranje perika

 

Oštetili ste periku? Zapletene vlasi ili gubitak sjaja vlasi, kao i boje perike usled mehaničkih oštećenja neki su od mogućih problema koji mogu nastati prilikom korišćenja perika. Šta ćete učiniti? Baciti je. Ne!
Svakodnevnim nošenjem perika od sintetičkih vlakana dolazi i do njenog oštećenja. Razni su faktori koji mogu da utiču na habanje perike: izloženosti toploti, trenje koje nastaje kada vlasi perike dodiruju našu garderobu prilikom nošenja, ali su moguća i fizička oštećenja perike. Ali, ne brinite tu smo mi da vam ponudimo rešenje.
Perike kompanije Ellen Wille koje se nalaze u ponudi firme Moja perika pored kvaliteta koji poseduju, zahtevaju i negu. Mi vam možemo ponuditi preparate koje je proizvođač specijalno namenio za održavanje. Ali, ukoliko i pored nege dođe do pomenutih oštećenja vaše perike, naš stručni tim vam nudi usluge servisiranja perike i samim tim omogućava da se perikama vrati pređašnji izled. Ovo naravno, važi samo u slučaju da vlasi nisu odsecane makazama ili ukoliko je lace front (čipkasti deo perike koji imitira kožu glave) ostao neoštećen. Osoblje stručnog tima specijalno je obučeno za servisiranje perika i stoji vam na raspolaganju. Servisiranjem perike uštedećete novac pre svega i neće biti neophodno da kupujete novu.