Turbani, marame i kape2019-12-14T19:20:17+00:00

Turbani, marame i kape Ellen’s Headwear

Turbani, marame i kape, kao dodatni deo prodajnog asortimana, pored perika, nalaze se u ponudi firme Moja perika iz Beograda. Turbane, marame i kape uvozimo od renomiranog nemačkog proizvođača Ellen Wille. Turbani, marame i kape su pogodni za one koji imaju problem sa alopecijom ili drugim oboljenjima, tokom hemioterapije, koji prouzrukuju gubitak kose, a koji se na elegantan način želi prikriti. Oni su udobni, praktični, od prirodnih ili sintetičkih materijala i jednostavni za održavanje.

Turbani, marame i kape – raznovrsnost asortimana

Fine nijanse, male različitosti, nešto sigurno. Ellen’s Headwear Accents znači strast za šik izgledom, uz inspirativne turbane, marame i kape iz kolekcije Ellen’s Headwear. Mekani materijali koji lepo prijaju u interesantnim bojama i oblicima, bilo da prednost dajete suptilnim nijansama ili modernim oblicima. Mnogo modela dolazi u novim bojama i tkaninama. Sa novom kolekcijom turbana, marama i kapa Ellen’s Headwear  možete se staviti u središte pažnje i naglasiti svoj stil.

Turbani i marame za svaku priliku

Veliki izbor turbana, marama i kapa – pravo rešenje za svako doba godine. U prodaji se nalazi deo marama koji je više prikladan letnjim uslovima, kao i turbani kojih ima više: jedan deo za letnju sezonu, drugi deo koji je za hladnije dane.
Turbani, marame i kape mogu lako postati interesantan modni detalj, koji možete iskoristiti bilo gde i bilo kad. Ovi proizvodi su jako jednostavni i praktični, prosto možete ih nositi u svakoj prilici.
Pogledajte kompletnu ponudu turbana, marama i kapa na našem sajtu i zakažite dolazak!