Turbani za kosu, marame i kape

Turbani za kosu, marame i kape, kao dodatni deo prodajnog asortimana, pored perika, nalaze se u ponudi firme Moja perika iz Beograda. Turbane, marame i kape uvozimo od renomiranog nemačkog proizvođača Ellen Wille. Turbani za kosu, marame i kape iz naše ponude su pogodni za one koji imaju problem sa alopecijom ili drugim oboljenjima, tokom hemioterapije, koji prouzrukuju gubitak kose, a koji se na elegantan način želi prikriti. Oni su udobni, praktični, od prirodnih ili sintetičkih materijala i jednostavni za održavanje.

Moderni turbani inspirativnog dizajna

Turbani iz naše ponude predstavljaju bezbedno i udobro rešenje za probleme s kosom, posebno za nežnu i osetljivu kožu glave. Osim toga, mogu se koristiti kao modni aksesoar koji će naglasiti vaš jedinstven stil. Naši turbani za kosu su dostupni u različitim nijansama i dezenima, a nameštaju se sa lakoćom, jer su dizajnirani od strane vrhunskih stručnjaka. Kvaliteti materijala i izrade garantuju trajnost i izgled koji ne može proći nezapaženo.Kod nas možete pronaći ne samo različite dezene, već i modele prilagođene različitim godišnjim dobima.

Marame za svaku priliku

Marame za glavu iz naše bogate ponude predstavljaju praktično rešenje za svako doba godine. Naše marame su pogodne za korišćenje nakon hemoterapije ili drugih medicinskih tretmana koji mogu prouzrokovati osetljivost temena.Ukoliko vodite računa o materijalima koji dolaze u direktan kontakt sa kožom, oslonite se na naš izbor, jer mi uvozimo isključivo proizvode renomiranog nemačkog brenda Ellen Wille. Marame i kape mogu lako postati interesantan modni detalj, koji možete iskoristiti bilo gde i bilo kad. Ovi proizvodi su jako jednostavni i praktični i možete ih nositi u svakoj prilici.

Pogledajte kompletnu ponudu turbana, marama i kapa na našem sajtu i zakažite dolazak!

Turbani, marame i kape se izrađuju najčešće od pamuka, viskoze, lana i malog udela elastana. Ovi materijali su različitih svojstava i debljine, tako da se mogu nositi tokom različitih godišnjih doba. U smislu dizajna, oni mogu biti jednobojni ili šareni, u zavisnosti od ličnih preferenci.

Turbani, marame i kape, predstavljaju jednostavno rešenje za sve one koji imaju problem sa gubitkom kose, bilo da se radi o alopeciji ili gubitku kose kao posledici hemioterapije. Na jednostavan način se može prevazići nelagodnost koja utiče na samopouzdanje, tako da se osoba može slobodno kretati i izvan sopstvenog doma.

Materijali koji se koriste za izradu turbana, marama i kapa

Pamuk osim što je udoban prorodan materijal koji se koristi u izradi turbana, marama i kapa, štiti od sunca, a istovremeno je prozračan i omogućava da vlasište diše. Bambus je mekan, prirodan materijal, nije statičan, otporan je na miris i poseduje antibakterijska svojstva. Vlakno lana ubraja se medju najjača prirodna vlakna, što ga čini najboljom sirovinom za konac i predivo za čipke. U Egiptu je glavna tekstilna sirovina bio lan. Najfinijim lanenim platnom omotavali su se kipovi bogova. Mumije su, takodje, uvijane u laneno platno, a slike biljke lana se mogu videti na zidovima u grobnicama. Ovi prirodni materijali su idealni za izradu turbana, marama i kapa, koje imamo u našoj ponudi, jer koža može neometano da diše.

Greta Garbo i Koko Šanel su turbane uvele u svet mode. Pola veka kasnije turbani ostaju naglašavajući jedinstven stil, eleganciju, a kroz vreme su dobili i svoju praktičnu primenu. Naši turbani za kosu su dostupni u različitim nijansama i dezenima, a nameštaju se sa lakoćom, jer su dizajnirani od strane vrhunskih stručnjaka. Kvaliteti materijala i izrade garantuju izgled koji ne može proći nezapaženo. Kod nas možete pronaći ne samo različite dezene, već i modele prilagođene različitim godišnjim dobima, zadovoljavajući kriterijume nege i zaštite potrebne osobama koje su prošle kroz hemioterapiju ili usled određenih medicinskih tegoba imaju oštećeno vlasište, retku kosu i druge probleme koji uz turbane postaju rešivi.