Molimo Vas da probu perika i svih ostalih proizvoda obavezno zakažete

 na 064 1700 780

Proba perika i umetaka

 zakazivanje na kontakt telefon 064 1700780

“Moja perika” se bavi uvozom i prodajom ženskih perika i umetaka za kosu. Perike i umetke uvozimo od kompanije Ellen Wille  iz Nemačke. Ova kompanija ima dugu tradiciju (osnovana je 1967 godine) i fantastičan renome. Perike i umeci su prošli stroge testove u Nemačkoj i namenjeni su onima koji imaju zdravstvene tegobe koje prouzrokuju delimično ili potpuno opadanje kose. Najčešći uzroci opadanja kose mogu biti: alopecia, alopecia universalis, alopecia areata, alopecia totalis, kao i razni drugi zdravstveni problemi. Prodajni asortiman naše firme čine: ženske perike, umetci, kao i sredstva za negu i održavanje perika kao i stalci za odlaganje perika. Stalci za odlaganje perika su važni jer prilikom održavanja opranu periku možete odložiti na isti. On omogućava da se perika što pre osuši i zadrži svoju prvobitnu formu. Proba perika i umetaka se obavlja u našim prostorijama.

Zašto insistiramo na zakazivanju termina za probu perika?

Prevashodno, želimo da svakoj našoj mušteriji omogućimo preko potrebnu intimu, kao i vreme koje je potrebno, kako bi u miru odabrala periku koja će ispuniti sva njena očekivanja. Imajuću u vidu da je odabir perike ipak određena vrsta stresa, delom prouzrokovana određenim problemima, najčešće zdravstvenim, ovo je najmanje što možemo učiniti.

Zašto smatramo da se perika treba probati pre kupovine?

Razlozi su vrlo jednostavni. Ono što mi vizualizujemo gledajući sliku perike ili umetka je projekcije naše imaginacije. Ovde dolazimo do jako bitnog elementa kvaliteta same perike i podkape, kao i modela koji u potpunosti odgovara svakoj osobi. Postoje razni faktori koji utiču na zadovoljstvo određenom perikom. Onu mogu biti racionalni npr., veličina perike ili podkape, ili pak vrlo emotivni, zadovoljstvo sopstvenim izgledom sa određenim modelom perike, odgovarajuća dužina i oblik frizure u odnosu na crte lica, itd. Zbog svega gore navedenog, smatramo da je vrlo važno da dođete, odaberete i probate nekoliko modela perika pre nego sto se odlučite za model koji vam odgovara.

Još jedan razlog zašto insistiramo na probi perike je i činjenica da kupljenu periku nije moguće zameniti, obzirom da se radi o proizvodu koji se stavlja direktno na glavu.

Naše radno vreme radnim danima je od 11h do 18h, a subotom od 10h do 15h.

Plaćanje je moguće izvršiti samo gotovinom i/ili čekovima građana.

Kontakt telefon: 064 1700780

Mail: office@mojaperika.rs