Perike za decu

Perike za decu iz kolekcije Power Kids su deo novog prodajnog asortimana kompanije Moja perika. One su pažljivo odabrane i uvezene od renomiranog nemačkog proizvođača perika kompanije Ellen Wille. Ove perike su moderne i interesantne, prilagođene dečijim potrebama. Proizvođač se potrudio da boje perika ove kolekcije budu posebno odabrane kako bi na najbolji način simulirale prirodan izgled kose. Kolekcija perika za decu Power Kids kompanije Ellen Wille predstavlja preko potrebno rešenje za decu koja su željna zabave i druženja, uz prirodan izgled. Svi modeli izgledaju fantastično, a potkape su optimalne veličine (52 – 54 cm) za manji obim glave i pružaju sigurnost za sve aktivnosti. Svaka dečija perika se može podesiti i prilagoditi obimu glave. Za potrebe odlaska na sportske aktivnosti, tokom boravka u školi ili u slobodno vreme. Uvek možete računati na ove perike za decu koje će im pružiti sigurnost i neophodnu dozu samopouzdanja. Zabavite se, budite aktivni, doživite nove avanture i izgledajte fenomenalno. Otkrijte prijatan izgled perika za decu kolekcije Power Kids.

Održavanje dečijih perika

Održavanje dečijih perika od sintetičke kose se obavlja na isti način kao i kod perika za odrasle. Proizvođač Ellen Wille savetuje da se perike peru posebnim šamponom posebno formulisanim za perike za decu. Ellen Wille šampon za sintetička vlakna uz adekvatno i pravovremeno pranje će obezbediti kvalitet perike, kao i njenu dugotrajnost.

Zakazivanje termina

Zakažite termin za probu perika, kako biste im omogućili dovoljno vremena da odaberu željeni model i boju koji će na najbolji način odgovoriti njihovim potrebama.

Zašto je potrebno zakazati termin?

Svaka osoba, mlađa ili starija, želi da ima dovoljno vremena za sebe jer je perika nešto što može pomoći da se donekle prevaziđe problem, a u vezi sa opadanjem ili gubitkom kose. Odabir perike nije nešto što se može uraditi za kratko vreme, zbog čega je i potrebno zakazati termin. Takođe, potrebno je naučiti kako se perika stavlja i održava.