Tupei i umetci2019-11-20T10:41:05+00:00

Tupei i umetci

Top Power i Power Pieces

Tupei i umetci koji čine volumen vaše kose većim

Tupei kolekcije Top Power – rešenje za problem sa volumenom kose

Kompanija Moja perika uvodi u prodajni asortiman novu kolekciju tupea koji predstavljaju rešenje za problem sa delimičnim gubitkom kose. Tupei danas pokrivaju bilo koji deo glave u zavisnosti od toga gde nedostaje kosa tako da se svaki nedostatak može sakriti, bilo da je reč o potiljku ili o prednjoj strani glave iznad čela. Kolekcija Top Power uvodi razne modele tupea i dodataka za kosu u centar pažnje. Kolekcija objedinjuje modele svih vrsta kose, dužina i boja pod jednom jakom etiketom. Od kratkog do dugog, od trendi do bezvremenskog. Vrhunski u svakom pogledu. Otkrijte kompletan izbor naših elegantnih dodataka za kosu vrhunskog kvaliteta kompanije Ellen Wille (http://www.ellen-wille.de/en/wigs/collections/top-power/)!
Bitno je reći da je Ellen Wille renomirana kompanija iz Frankfurta, koja se bavi proizvodnjom perika od 1967 godine. Shodno željama i potrebama kupaca, razni dodaci, tupei , turbani, kape i ekstenzije postaju stalni deo proizvodnog i prodajnog asortimana. Konačno, ovi proizvodi postaju i modni detalj, a ne samo zdravstvena potreba.

Tupei – realna potreba

Ovde je potpuni fokus usmeren na puni volume vaše kose. Sa ovim tupeima predstavljamo naša rešenja za vaše konkretne potrebe. Na vrhu u smislu kvaliteta, na vrhu u smislu stila. Sa ovom kolekcijom odgovaramo na sve više zahteva koji poslednjih godina pojavljuju za prilagodljivo rešenje za kosu i prvi put ih predstavljamo u novoj, uzbudljivoj, interesantnoj kolekciji.
Svestranost je jedna od glavnih karakteristika ove kolekcije. Šta bi ste više voleli? Da imate rešenje koje je momentalno spremno za nošenje ili za prilagođavanje prema različitim potrebama? Vrhunska snaga omogućava novi izgled u tren oka, kao i individualno prilagođene stilove.

Umetak koji čini volumen vaše kose većim

 Umetak za kosu iz kolekcije Power Pieces

Umetak postaje sastavni deo svakodnevnice žena koje imaju problem sa volumenom i nedostatkom kose. Umetak čini savršeni vizuelni efekat koji nadopunjuje nedostatak vaše kose, a u isto vreme, čini da se osećate sigurnije i sa više samopouzdanja – promena koja dobija novi značaj sa firmom Moja perika iz Beograda. Osetite iskustvo nove snage za vašu kosu sa kolekcijom umetaka Power Pieces (http://www.ellen-wille.de/de/peruecken/kollektionen/power-pieces-haarteile/), proizvedenih po najvišim standardima nemačke kompanije Ellen Wille. Bitno je reći da je Ellen Wille renomirana kompanija iz Frankfurta, koja se bavi proizvodnjom perika od 1967 godine. Shodno željama i potrebama kupaca, razni dodaci, turbani, kape i ekstenzije postaju stalni deo proizvodnog i prodajnog asortimana. Konačno, ovi proizvodi postaju i modni detalj, a ne samo zdravstvena potreba. Firma Moja perika u prodajnom asortimanu nudi umetak za rep raznih dužina – pletenica, kao i umetak koji imitira šiške. Pomoću ovih proizvoda, dobijate veći volumen i mnogo raznovrsnih mogućnosti da se napravi promena vaše frizure. Samo u par sekundi možete povećati volumen vaše kose. Sa velikom paletom boja, lako možete pronaći odgovarajući umetak za vašu kosu i napraviti frizuru za sve prilike. Ovi umetci se lako postavljaju uz pomoć klipsi koje su prišivene i delom kose koji se omotava oko umetka. Umetak predstavlja jedan od najpraktičnijih sistema nadograđivanja kose. Najbolje od svega jeste što su umetci dostupni u različitim nijansama, kako bi se savršeno uklopili sa prirodnom nijansom vaše kose. Vaš umetak se može održavati nezavisno od redovnog pranja vaše kose. Ovi umetci se mogu češljati i prati šamponom za perike proizvođača Ellen Wille koji su napravljeni za pranje perika i umetaka od sintetičke kose. Svi umetci i ekstenzije se peru u mlakoj (više hladnoj nego toploj) vodi sa malom količinom šampona. Potrebno je da ostanu u tom rastvoru, otprilike desetak minuta. Nakon toga ih treba isprati. Blago ih iscediti i ostaviti u peškiru, kako bi upio višak vode. Njih treba osušiti na prirodan način, bez upotrebe grejnih tela.

Tupei i umetci – održavanje

Vaš tupe ili umetak se može održavati nezavisno od redovnog pranja vaše kose. Ovi tupei i umetci se mogu češljati i prati šamponom za perike proizvođača Ellen Wille koji su napravljeni za pranje tupea i umetaka od sintetičke kose. Svi tupei i umetci se peru u mlakoj (više hladnoj nego toploj) vodi sa malom količinom šampona. Potrebno je da ostanu u tom rastvoru, otprilike desetak minuta. Nakon toga ih treba isprati. Blago ih iscediti i ostaviti u peškiru, kako bi upio višak vode. Njih treba osušiti na prirodan način, bez upotrebe grejnih tela.