Changes

Kolekcija perika

Moderne perike iz kolekcije Changes

Moderne perike iz kolekcije Changes za savremene žene i njihova prodaja je osnovna delatnost kompanije “Moja perika” koja je osnovana 2016 godine u Beogradu, Srbija. Prodajni asortiman čine medicinske perike, kao i umetci za kosu i razne vrste ekstenzija koje zadovoljavaju želju za promenom savremenih žena. Njih proizvodi renomirani nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille.

Perike Ellen Wille – Tradicija i kvalitet

Ova kompanija ima dugu tradiciju i prepoznatljiv kvalitet. Gospođa Ellen Wille je 1967 godine otvorila malu prodavnicu perika u Frankfurtu na Majni. U narednim godinama, posao se širio, kao i potražnja za perikama. Uskoro su umetci za kosu i razne vrste ekstenzija ušle u proizvodni program. Krajem osamdesetih, zbog ogromne potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu postala je kompanija (GmbH) i preseljena u veće prostorije u Schwalbach, zapadno od Frankfurta. Zbog raznovrsnosti modela i suptilnih nijansi, perike su postale privlačne širom sveta i poslovanje je nastavilo da raste. Umetci za kosu, takođe, postaju sve značajniji deo posla.
2019 godine kompanija postavlja novi trend, a to su moderne perike iz kolekcije Changes koja apostrofira želju za promenom. Dizajn kose ovde i sada. Aktuelni trend za sve sezone uz modu sutrašnjice. Moderne  perike kolekcije Changes (od engl reči change – promena) su prava potvrda za lepotu, individualnost, stil i modu. Nova kolekcija označava odlazak, dinamičnost i želju za promenom. Definišite svoj tip! Uživajte u slobodi i želji za promenom tako da se potpuno transformišete ili da ostanete verni sebi! Otkrijte raznolikost novih stilova uz perike iz kolekcije Ellen’s Changes.
Ove medicinske perike su prošle kontrolu kvaliteta u Nemačkoji proizvođač ih je namenio osobama koje imaju zdravstvene probleme koji prouzrokuju delimično ili potpuno opadanje kose.

Moderne perike Changes

Moderna žena i njena želja za promenom čine centar kolekcije Changes. Savremene frizure i moderne perike, su nešto što, na žalost, postaje potreba sve većeg broja žena u današnje vreme. Od kratkih, urbanih načina šišanja, do prelepih dugačkih pramenova, u raznovrsnoj paleti boja, perike iz ove kolekcije imaju šta da ponude. Perike kolekcije Changes jesu izrađene od sintetičkog vlakna, koja je ima puno prednosti: povoljna cena za ovakav dizajn i kvalitet, jednostavno održavanja (pranje i sušenje perike od sintetičke kose je neuporedivo lakše nego od perike izrađene od prirodne kose, jer ne zahteva feniranje), do postojanosti same perike u odnosu na spoljne uticaje. Pored slike svake perike iz kolekcije Changes, videćete kratak opis i cenu, kao i dostupnost boja.
Perike se prodaju u Beogradu i potrebno je zakazati termin. Očekujemo vas!