Perucci

Kolekcija perika

Neobavezne frizure perika kolekcije Perucci

Neobavezne frizure i precizno šišane perike su karakteristične za kolekciju Perucci. One čine deo asortimana kompanije Moja perika koja se nalazi u Beogradu. “Moja perika” je osnovana 2016 godine u Beogradu, Srbija. Osnovna delatnost je prodaja perika i umetaka za kosu. Prodajni asortiman čine perike čije je korišćenje pogodno u medicinske svrhe, kao i umetci za kosu i razne vrste ekstenzija, koje proizvodi renomirani nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille. Proizvodnja, kao i prodaja perika i umetaka je suština poslovanja ove kompanije.
Ova kompanija ima dugu tradiciju i prepoznatljiv kvalitet. Gospođa Ellen Wille je 1967 godine otvorila malu prodavnicu perika u Frankfurtu na Majni. U narednim godinama, posao se širio, kao i potražnja za perikama. Uskoro su umetci za kosu i razne vrste ekstenzija ušle u proizvodni program. Krajem osamdesetih, zbog ogromne potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu postala je kompanija (GmbH) i preseljena u veće prostorije u Schwalbach, zapadno od Frankfurta. Zbog raznovrsnosti modela i suptilnih nijansi, kolekcije perika su postale privlačne širom sveta i poslovanje je nastavilo da raste.Umetci  za kosu, takođe, postaju sve značajniji deo posla.

2013. godine kreirana je kolekcija Perucci – perike neobavezne frizure. Mladalačka kolekcija prepuna uzbudljivih i živih boja, za žene sa željom za promenom. Ovu kolekciju karakterišu savremene precizno šišane perike.
Ove perike su prošle kontrolu kvaliteta u Nemačkoj i proizvođač ih je namenio osobama koje imaju zdravstvene probleme koji prouzrokuju delimično ili potpuno opadanje kose.
Savremena žena, željna promena je centar ove kolekcije. Savremene neobavezne frizure, precizno šišane, na žalost, postaju potreba sve većeg broja žena u današnje vreme. Od kratkih, urbanih modela, do prelepih dugačkih pramenova, u raznovrsnoj paleti boja, ova kolekcija ima šta da ponudi. Većina modela je izrađena od precizno šišane sintetičke kose, koja je ima puno prednosti: od pristupačne cene, preko načina održavanja (pranje i sušenje perike od sintetičke kose je neuporedivo lakše nego od perike izrađene od prirodne kose, jer ne zahteva feniranje), do postojanosti same perike u odnosu na spoljne uticaje. Pored slike svake perike na ovoj stranici, videćete kratak opis i cenu, kao i dostupnost boja.
Prodaja perika se obavlja u Beogradu i potrebno je zakazati termin. Očekujemo vas!