Hair Society

Kolekcija

Kvalitet perika i potkapa vrhunske izrade

  Kolekcija perika Hair Society

Kvalitet perika i potkapa vrhunske izrade odaju utisak luksuzne perike iz kolekcije Hair Society, čijom se prodajom u Beogradu bavi kompanija “Moja perika”. Kompanija “Moja perika” je osnovana 2016 godine u Beogradu, Srbija. Osnovna delatnost je prodaja perika i umetaka za kosu. Prodajni asortiman čine perike čije je korišćenje pogodno u medicinske svrhe, kao i umetci za kosu i razne vrste ekstenzija, koje proizvodi renomirani nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille. Proizvodnja, prodaja perika i umetaka, kao i sredstava za negu perika je suština poslovanja ove kompanije.

Ova kompanija ima dugu tradiciju i prepoznatljiv kvalitet. Mala prodavnica perika otvorena je u Frankfurtu na Majni 1967 godine. U narednim godinama, posao se širio, kao i potražnja za perikama. Krajem osamdesetih, zbog ogromne potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu porasla je u kompaniju (GmbH) i preseljena u veće prostorije u Schwalbach, zapadno od Frankfurta. Zbog raznovrsnosti modela i suptilnih nijansi, kolekcije perika su postale interesantne ljudima širom sveta i poslovanje je nastavilo da se širi.

U 2010 godini lansirana je nova kolekcija perika Hair Society, koja je dobila međunarodno priznanje na Svetskom kongresu kose u Parizu, osvojivši dve nagrade za “Najbolju kolekciju širom sveta” i “Najlakša perika na svetu”.  U 2014 godini ova kolekcija je osvežena, osmišljena tako da pogodi u srce ljubitelje ekstravagancije. Luksuzne perike kolekcije Hair Society impresioniraju sa više od 20 luksuznih i lepih modela, koji su 100% ručno izrađeni.

Lakše. Udobnije. Luksuzna klasa perika. To je moto ove kolekcije koju čini sofisticirani kvalitet perika. Sa ovim perikama doživećete primetno suptilniju kosu, sjajne nijanse i neodoljiv osećaj luksuza!  Luksuzne perike su 100% rukom radjene sa velikom pažnjom. Poseban rad vezivanja dlake za čipku na prednjem delu, oko čela, deluje vrlo prirodno i izgleda da kosa raste iz kože glave. Potkapa je vrhunske izrade i materijali od kojih je napravljena omogućavaju koži glave da diše. Boje perika su pojedinačno birane tako da one izgledaju vrlo realno, što zajedno sa odličnom potkapom odaje utisak perike  vrhunskog kvaliteta. Visoki kvalitet sintetičke kose  ima primetan ekvivalent svojstva luksuzne perike. Prednost ovakve izrade je u tome da kosa uvek pada savršeno. Kvalitet izrade i najsitniji detalji, takođe čine ovu kolekciju izuzetno udobnom za nošenje. Kolekcija perika “Hair Society” je najlakša i najudobnija u celom proizvodnom  asortimanu kompanije Ellen Wille, od svih kolekcija trenutno dostupnih. Pogledajte aktuelnu ponudu!