Hair Power2018-04-25T22:18:44+00:00

Hair Power

Kolekcija

Veliki asortiman i paleta boja

   Kolekcija Hairpower

    Veliki asortiman raznovrsnih perika čini ponudu kompanije Moja perika iz Beograda interesantnom za žene u najboljim godinama. Kompanija “Moja perika” je osnovana 2016 godine u Beogradu, Srbija. Osnovna delatnost je prodaja perika i umetaka za kosu. Prodajni program čini veliki asortiman medicinskih perika, kao i umetaka za kosu i razne vrste ekstenzija, koje proizvodi renomirani nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille. Proizvodnja, kao i prodaja perika i umetaka je suština poslovanja ove kompanije.
Ova kompanija ima dugu tradiciju i prepoznatljiv kvalitet. Gospođa Ellen Wille je 1967 godine otvorila malu prodavnicu perika u Frankfurtu na Majni. U narednim godinama, posao se širio, kao i potražnja za perikama. Uskoro su umeci za kosu i razne vrste ekstenzija ušle u proizvodni program. Krajem osamdesetih, zbog ogromne potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu postala je kompanija (GmbH) i preseljena u veće prostorije u Schwalbach, zapadno od Frankfurta. Zbog raznovrsnosti modela i suptilnih nijansi, kolekcije perika su postale privlačne širom sveta i poslovanje je nastavilo da raste. Umeci za kosu, takođe, postaju sve značajniji deo posla.
HairPower” kolekcija od 2005 godine predstavlja glavnu kolekciju ove kompanije. Svetski bestseler, uvek popularna “Hairpower“ kolekcija perika predstavlja modele visoke klase koji čine da se osećate sjajno svaki dan. Vešto oblikovane i stilizovane frizure u velikoj paleti prirodnih boja i vrhunskog kvaliteta su upravo ono što možete da očekujete od kompanije Ellen Wille!
Sve perike i umeci, kao i ekstenzije su prošle kontrolu kvaliteta u Nemačkoj, i kompanija Ellen Wille koja ih proizvodi, ih deklariše kao medicinske perike. Proizvođač ih je namenio osobama koje imaju zdravstvene probleme koji prouzrokuju delimično ili potpuno opadanje kose. Njihova misija, kao proizvođača perika, je da stvori veliki asortiman savršenog proizvoda prelepog dizajna, izvrsne perike koje su izuzetno udobne za nošenje, a ujedno i savršene frizure! Sve perike izrađene su tako da obezbeđuju maksimalan komfor prilikom nošenja.
U estetskom smislu medicinske perike od sintetičke kose se ne razlikuju od perika napravljenih od prirodne kose. One imaju regulatore veličine i odgovaraju svakom obimu glave, ne izazivaju kontraindikacije i jednostavno se postavljaju! Regulatori veličine lako se podešavaju i za samo nekoliko sekundi podesićete veličinu da odgovara vašim potrebama!

Perike kompanije Ellen Wille izgledaju verodostojno, diskretne su i pouzdane! Lake su za održavanje. Prodaja perika i umetaka se obavlja u Beogradu.