Annica Hansen2018-04-24T20:30:01+00:00

Annica Hansen

Kolekcija perika

Moderna perika – kolekcija Annica Hansen

 Moderna perika za savremenu ženu i njihova prodaja je osnovna delatnost kompanije “Moja perika” koja je osnovana 2016 godine u Beogradu, Srbija. Prodajni asortiman čine medicinske perike, kao i umeci za kosu i razne vrste ekstenzija, koje proizvodi renomirani nemački proizvođač perika, kompanija Ellen Wille. Proizvodnja, kao i prodaja perika i umetaka je suština poslovanja ove kompanije.
Ova kompanija ima dugu tradiciju i prepoznatljiv kvalitet. Gospođa Ellen Wille je 1967 godine otvorila malu prodavnicu perika u Frankfurtu na Majni. U narednim godinama, posao se širio, kao i potražnja za perikama. Uskoro su umeci za kosu i razne vrste ekstenzija ušle u proizvodni program. Krajem osamdesetih, zbog ogromne potražnje, mala prodavnica u Frankfurtu postala je kompanija (GmbH) i preseljena u veće prostorije u Schwalbach, zapadno od Frankfurta. Zbog raznovrsnosti modela i suptilnih nijansi, kolekcije perika su postale privlačne širom sveta i poslovanje je nastavilo da raste. Umeci za kosu, takođe, postaju sve značajniji deo posla.
2015 godine kompanija postavlja novi trend, a to je saradnja sa nemackom TV zvezdom Annicom Hansen. Proizvedena je nova kolekcija i te godine je počela prodaja perika pod ovim imenom Annica Hansen. Ova kolekcija perika sadrži 15 novih modela. Za njih možemo reći da je u pitanju: moderna perika, savremena frizura za savremenu ženu, raznovrsnost dužine kose i dobar odnos cene i kvaliteta.
Ove medicinske perike su prošle kontrolu kvaliteta u Nemačkoji proizvođač ih je namenio osobama koje imaju zdravstvene probleme koji prouzrokuju delimično ili potpuno opadanje kose.
Moderna žena je centar ove kolekcije. Savremena frizura i moderna perika, je nešto što, na žalost, postaje potreba sve većeg broja žena u današnje vreme. Od kratkih, urbanih načina šišanja, do prelepih dugačkih pramenova, u raznovrsnoj paleti boja, ova kolekcija ima šta da ponudi. Većina modela je izrađena od sintetičke kose, koja je ima puno prednosti: od pristupačne cene, preko načina održavanja (pranje i sušenje perike od sintetičke kose je neuporedivo lakše nego od perike izrađene od prirodne kose, jer ne zahteva feniranje), do postojanosti same perike u odnosu na spoljne uticaje. Pored slike svake perike na ovoj stranici, videćete kratak opis i cenu, kao i dostupnost boja.
Prodaja perika se obavlja u Beogradu i potrebno je zakazati termin. Očekujemo vas!